WAT WE DOEN

Een bedrijf vol met architecten, planners en professionele hoveniers die gespecialiseerd zijn in een breed scala aan commerciële, residentiële en openbare projecten.

Groen voor bedrijven & particulieren is een zeer dynamisch bedrijf dat reeds meer dan 30 jaar bestaat. Wij zijn dé specialisten voor bedrijfsgroen, privé – en daktuinen met een oog voor detail. Van ontwerp, aanleg tot beregeningssystemen en de volledige nazorg. Wij werken met de meest geavanceerde technieken om het onderhoud te beperken tot het minimum. Ons team bestaat uit vakbekwame, toegewijde mensen met een hart voor groen en mooi werk.

We beschikken tevens ook over een prachtige plantenkwekerij te Kapellen van 10 HA met veel buxussen in grote formaten, bomen en unieke struiken. Vele planten staan in pot klaar om het hele jaar door geplant te kunnen worden…kom gerust een kijkje nemen!

Daarnaast werken wij ook met de exclusieve WALFiLii plantenbakken. Deze zijn in standaard maten te verkrijgen maar ook in alle soorten maatwerk.

TUINONTWERP

ONTDEK MEER

TUINAANLEG

ONTDEK MEER

TUINONDERHOUD

ONTDEK MEER