3 tot en met 8 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Agribex beurs. Groen voor Bedrijven zal in samenwerking met WALFiLii de stand van Rekad, ook wel bekend van Chic Gardens en Chic Gardens Concept, helemaal compleet maken met 6 cortenstalen zuiltjes en enkele mooie planten als decoratie.

Wat leuke informatie: Rekad maakt voor floristen en mensen uit de groen- en landbouwsector platformen om elkaars diensten, producten en ontwerpen te leren kennen. Dit jaar staat alles in het teken van een heuse winactie! Want Chic Gardens Concept schenkt aan één van haar lezers een fantastische aanhangwagen weg. De TwinTrailer is een Transporter en Kipper in 1, model TT27-30, en heeft een waarde van € 7.765.

Editie 2019 Agribex is de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België. Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.

Voor meer informatie over de jaarlijkse Agribex beurs, klik hier.

Lees hier ons vorig blogbericht over de plantenbakken van WALFiLii in Saint-Tropez!