Realisaties

Residentie Schoten

Het strakke van de haagjes en leibomen staat in fel contrast met de glooiende lijn van de buxuswolken aan de inkom van deze nieuwbouwappartementen. In de overkapping van de ondergrondse parkeerplaatsen werd beuk geweven zodat deze mettertijd mooi groen is. Een stijlvol geheel!

Woning Diest

De inspiratie voor zijn tuin haalde de bewoner van deze woning uit de Franse kasteeltuinen. Haagjes met beplanting, ook midden in de gazon, geven zijn tuin de ‘Franse’ look die hij voor ogen had. Een geslaagd resultaat!

Bedrijfstuin Antwerpen

Een bedrijfstuin hoeft niet saai en fantasieloos te zijn. Dit bewijst de tuin van Digipolis in Antwerpen. Speelse grassen en weelderige bamboe zorgen voor leuke accenten.

Villa Brussel

Gras maaien, verticuteren en besmesten…het behoort tot het verleden in deze villa. Kunstgras behoudt de natuurlijke uitstraling van gras, is volledig slijtvast en onderhoudsarm. Bovendien blijft het heerlijk fris groen, het ganse jaar door!

Terras Bistro Wilrijk

Op het terras van deze gezellige bistro werden diverse plantenbakken geplaatst met buxusbollen. Deze geven het terras een groene toets en zorgen bovendien voor een afscheiding tussen de tafeltjes.

Kantoorgebouw Antwerpen

Zes grote essen in imposante plantenbakken verwelkomen de bezoekers van dit Antwerpse kantoorgebouw. Het dakterras werd ook opgevuld met tal van plantenbakken. Zwierige grassen en weelderige buxussen maken van het terras een groene ruimte. De werknemers kunnen tijdens hun lunchpauze even genieten van de zon en een praatje.

Woning Kapellen

Het terras van deze woning werd omgetoverd tot een oase van groen. De plantenbakken in de kleur van het tuinmeubilair zorgen voor de nodige privacy en maken van deze buitenruimte een plaats om graag te vertoeven.

Dakterras Borgerhout

De inrichting van dit dakterras was een mooie uitdaging. Grote planten en bomen werden met de kraan naar de bovenste verdieping gehesen. Het resultaat mag er zeker wezen: een heuse tuin in het centrum boven de stad!

Landgoed Kapellen

De tuin van dit landgoed werd zo aangelegd dat er een minimum aan onderhoud nodig is. De afgescheiden perkjes werden opgevuld met bodembedekkers. Deze verhinderen dat onkruid woekert en wekelijks onderhoud vereist is. Bovendien past deze strakke lijn perfect bij de riante woning.

Residentie Kontich

De voortuintjes van deze residentie werden klassiek ingericht. Verschillende voorjaarsbloeiers zoals Spirea en Hortensia geven in het voorjaar kleur aan de tuin. Andere planten zoals Impericum, Sedum en Berberis vormen een accent het ganse jaar door. Een tuin van alle seizoenen!

Hoeve Schoten

De strak geknipte buxusbollen passen perfect bij de tijdloze stijl van deze renoveerde hoeve. De sobere planten- en kleurkeuze zorgen voor harmonie met de omgeving.

Oprijlaan hoevewoning

Als je de oprijlaan van deze hoevewoning oprijdt, waan je jezelf spontaan op vakantie. Tientallen gekandelaarde lindes wijzen je de weg. Een heus snoeiwerk, maar wat een fantastisch resultaat!

Landelijke tuin

In deze tuin vergeet je de tijd. Een stukje vakantie in je achtertuin!

Hoeve Brecht

Een landelijke tuin ademt de rust en de sfeer van het platteland. Golvende lijnen en natuurlijke materialen domineren het ontwerp.

Totaalproject Beerse

Centraal in deze majestueuze tuin prijkt een houten bijgebouw met uitkijk. Het buitenterras nodigt uit tot zalige zomeravonden in de openlucht. Ook de padjes om en rond het huis en bijgebouw werden vakkundig aangelegd.

Cottagewoning Keerbergen

In de voortuin van deze prachtige cottagewoning werden – langs weerskanten van de voordeur- een leiperenboom geplant. In het voorjaar genieten de bewoners van geurende bloesems, in het najaar van sappige peren. Om het geheel een ‘zachte touch’ te geven, werden om de stam buxuswolkjes geplant. Een stijlvol geheel!

Meerstammige Parasolboom

De eyecatcher van deze tuin is zonder twijfel de meerstammige Parasolboom. De lage beplanting in blokken laten deze prachtige boom goed tot zijn recht komen. Een echt pareltje!

Groen afdak

De tuin van deze eigentijdse woning werd zeer gestructureerd ingericht. De beplanting werd netjes in blokken geplaatst voor een goed overzicht. Leibomen zorgen voor een groen afdak boven het loungesalon. Weg met die lelijke parasol!

Landgoed Kapellen

Een vijver in de tuin zorgt steeds voor een extra dimensie. Het geeft uw tuin een instant zomergevoel en draagt bij tot het groenbehoud van de omgeving.

Buxusweelde Nieuwmoer

Uren van precies snoeiwerk resulteerde in een prachtige buxus tuin. Hier en daar vind je ook taxus, voor wat kleurcontrast.

Water in de tuin

De eigenaar van deze tuin had maar één vereiste : water in de tuin, véél water! Een strakke vijverpartij en een zwembad waren onmiddellijk een schot in de roos. Geurende lavendel en een houten tuinhuis zorgen voor een Zuiderse toets. Een tuin om van te genieten!

Totaalproject Nieuwmoer

Deze tuin in het Antwerpse Nieuwmoer is een streling voor het oog. De zachte aardetinten in combinatie met de roestkleur van de Cortenstalen plantenbakken geven de tuin een frisse, stoere uitstraling. De zwemvijver en poolhouse maken het geheel af.

Villa Geel

In de tuin van deze vrijstaande woning werden enkele accenten – ‘eyecatchers’- geplaatst. De gele plantenbakken aan het zwembad trekken onmiddellijk de aandacht en nodigen uit om een frisse duik te nemen. Het geheel oogt strak en gestructureerd; volledig de ‘huisstijl’.

Bedrijfstuin Wetteren

De strakke rechte lijnen van dit bedrijfsgebouw werden naadloos doorgetrokken in de tuin. Perken met Taxus Baccata zorgen voor een groene toets het ganse jaar door. In de drie carpinussen op stam werd een houten frame geplaatst zodat deze in een vierkant kunnen gesnoeid worden.

Bedrijfstuin Mercedes Lier

De bedrijfstuin van Mercedes in Lier werd ingericht met een minimum aan groen en onderhoud. Bodembedekkers zorgen voor een nette indruk, alsook perkjes met grijze grint.

Campus Mechelen

De strakke, no-nonsense stijl van de bedrijfstuin weerspiegelt de heersende bedrijfscultuur. In het ontwerp werd voldoende parkeerplaats voorzien voor werknemers en bezoekers. Bovendien werd een gezellige hoek gecreëerd waar collega’s kunnen genieten van hun lunch in de buitenlucht. De tuin nodigt uit. Doel bereikt!

Bedrijvencomplex Diegem

De combinatie van verschillende materialen en vloeiende lijnen leverden dit creatief geheel op. De verschillende waterpartijen lopen als een rode draad door het geheel. De tuin straalt elegantie en innovatie uit; het perfecte uithangbord voor het bedrijvencomplex!