Tuinonderhoud

Nazorg en tuinonderhoud, de sleutel tot een blijvend resultaat

Uw tuin kan niet zonder onderhoud. De oorspronkelijke vormen en lijnen van het tuinontwerp mogen namelijk niet verloren gaan. Het onderhouden van gazons, borders, paden en parkings is een belangrijke taak als u wil dat uw tuin er ‘proper’ blijft uitzien. Het onderhoud van gazons (maaien, onkruiden bestrijden, ontmossen, verluchten, bemesten, …) hoort bij ons vast takenpakket.

Het onderhoud van uw tuin garandeert het behoud ervan en een gezonde groei van uw planten. Daarom adviseren wij u graag bij het onderhoudsplan van uw tuin.

Uw tuin het hele jaar tiptop in orde

We luisteren naar wat u precies wilt. U kunt ons een open opdracht geven (dan zorgen we ervoor dat al het nodige gebeurt). U kunt er ook voor kiezen om vooraf een bepaald budget af te spreken waarbij u bepaalt welk onderhoud prioriteit heeft.

We kunnen regelmatig langskomen (bv. 2 keer per jaar, om de 3 maanden, elke maand of elke week). U kunt ons ook de opdracht geven om uw tuin het hele jaar tiptop in orde te houden en een bepaald budget af te spreken waarbij u bepaalt welk onderhoud prioriteit heeft.